Waardevol? Delen wordt gewaardeerd:


Waarom een goede verzekeringsmakelaar kiezen?

Het leven zit vol risico's, vaak hele kostbare risico's. Het is raadzaam en in sommige gevallen zelf verplicht om u (goed) te verzekeren tegen deze risico's. Het kiezen van een juiste verzekering is specialistisch werk, het werk van de assuradeur ofwel verzekeringsmakelaar of verzekeringsagent.

Onderscheid tussen verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent: Er bestaat een onderscheid tussen een verzekeringsmakelaar en een verzekeringsagent. Doordat in de praktijk veelvuldig gesproken wordt over een verzekeringsmakelaar leggen wij u uit dat er dus een onderscheid bestaat. Nadrukkelijk geven wij aan dat u op deze website zowel verzekeringsmakelaars als verzekeringsagenten terugvindt. De aangemelde kantoren zijn zelf verantwoordelijk voor de door hen gevoerde titel in hun omschrijvingen.


Onafhankelijk tussenpersoon: Een verzekeringsmakelaar of verzekeringsagent is vertegenwoordiger in verzekeringsproducten van een groot aantal verzekeraars en kan u uitstekend onafhankelijk adviseren bij het kiezen van de voor uw situatie benodigde verzekering.

Diverse financiële producten: Naast verzekeringen ten behoeve van het afdekken van risico's kunnen de meeste verzekeringsmakelaars en verzekeringsagenten u van dienst zijn bij adviezen met betrekking tot: hypotheken, pensioenen, fiscale zaken, sparen, vermogensbeheer et cetera.

Eén contact en een kundig advies: Het grote voordeel van een verzekeringsmakelaar of verzekeringsagent in vergelijking met een direct contact met een verzekeringsmaatschappij is, dat u via een verzekeringsmakelaar of verzekeringsagent een breed scala aan producten en verzekeringsmaatschappijen tot uw beschikking heeft, zodat er voor en met u gekozen kan worden voor het best passende product voor uw specifieke situatie.

Een goed en regelmatig advies door een verzekeringsmakelaar of verzekeringsagent loont en zorgt voor een dekking van uw risico's en organisatie van financiele zaken. Neem hier dus voldoende tijd voor!

Waardevol? Delen wordt gewaardeerd:

Zoek een verzekeringskantoor bij u in de buurt »
Andere artikelen


Zoek naar een verzekeringskantoor in de buurt