Geverifieerd

Afimo

Introductie:

 Complete service
Als klient staat u bij ons centraal. U bent een persoon, een gezicht. Geen nummer.
Wij zijn een familiale onderneming. Wij bouwen ons verhaal dan ook graag op rond het uwe. Hiervoor maken wij in de eerste plaats tijd vrij om naar uw verhaal te luisteren. Luisteren om u en uw behoeften beter te leren kennen. Wat zijn uw wensen? Waar droomt u van? Wat zijn uw verlangens vandaag? Waar hoopt u morgen te staan? Met al deze informatie in ons achterhoofd werken wij voor u totaaloplossing uit.

Klientgericht denken
Wij beschermen uw huidig leefcomfort zo optimaal mogelijk en werken samen met u aan uw welvaart van morgen.
Wij zijn een onafhankelijke onderneming. Dit betekent dat wij op een onafhankelijke en objectieve manier uit een waaier van producten, diensten en maatschappijen kunnen kiezen om voor u de gepaste bescherming en vermogensopbouw samen te stellen. De beste kwaliteit aan de beste prijs dus.

Meer dan 3.000 tevreden klienten
Ondertussen tellen wij meer dan 3.000 klienten, geadviseerd door ons team van 7 professionele en enthousiaste mensen onder leiding van Willy Hernalsteen. De klienten komen zelfs van buiten de grenzen van Strombeek, uit heel Brussel en omstreken en bestaan uit zowel particulieren als bedrijven.

Groot worden, menselijk blijven
Het succes van Afimo is te danken aan de volgehouden bedrijfsfilosofie die wij van bij de aanvang in 1969 nastreefden. Afimo is nog steeds hetzelfde "open" zakenkantoor, waar men elke klient persoonlijk kent en waar een eerlijke en correcte service beschouwd wordt als de basis voor een blijvende vertrouwensrelatie.Voorgestelde verzekeringskantoren

Claes Verzekeringen
Geverifieerd
 Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar gesitueerd te Ninove. Samen met u gaan wij op zoek naar een ma...
Leopoldlaan 58
9400 Nivone


DeHaese Zakenkantoor
Geverifieerd
 Welkom bij het zakenkantoor Geert Dehaese. U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen, beleggingen, lening...
Dorpsstraat 146
8340 Sijsele


DVMB Verzekeringen
Geverifieerd
Wij zijn uw partner in verzekeringen, werken enkel op afspraak en komen tot bij u thuis. Wij bieden alle soorten verzek...
Steenhofstraat 4
3078 Everberg

Neem contact op


Adresgegevens

Afimo
Pastorijstraat 2
1853 Strombeek-Bever