Geverifieerd

Akses Verzekeringen

Introductie:

 Akses missie: u staat bij ons centraal

AKSES Groep is uw financieel adviseur en verdedigt uw belangen in alle onafhankelijkheid. Dit laat toe de producten te selecteren die het best passen bij uw noden en wensen. Daarbij gaat bijzonder veel aandacht naar selectie en vorming van onze medewerkers. Met een enthousiast team willen we 100% klantentevredenheid realiseren.

 


Akses doelstelling: u het leven gemakkelijker maken

De verzekerings en financiële wereld biedt vandaag meer mogelijkheden dan ooit. In deze complexe omgeving is het belangrijk de juiste keuze te maken. Onze doelstelling is ondubbelzinnig: ervoor zorgen dat u met ons advies straks financieel comfortabel leeft. Met ons professioneel team, onze partners en ons netwerk van specialisten willen wij u correcte oplossingen, juiste verzekeringen en de beste beleggingen aanbieden.
Terwijl u werkt, onderneemt en geniet, wil Akses uw zorgen overnemen en uw comfort en welvaart verhogen. We doen dat door naar u te luisteren en te achterhalen wat u drijft. U als klant staat daarbij steeds centraal.
Daar gaan we voor.

Voor het AKSES GROEP teamVoorgestelde verzekeringskantoren

De Smet M & Co
Geverifieerd
Het kantoor is inmiddels méér dan 100 jaar een referentie op het gebied van verzekeren en bankieren. Wi...
Antoon Catriestraat 10
9031 Drongen


VRS ZAKENKANTOOR BVBA
Geverifieerd
Als erkende makelaar staan wij in voor een accurate keuze van de juiste verzekeringen en voor een correcte afhandeling v...
NIEUWSTRAAT 28
3360 KORBEEK-LO


DPS Verzekeringen
Geverifieerd
DPS verzekeringen nv onderzoekt en analyseert de risico's en reikt, mede door zijn multidisciplinaire aanpak, oplossi...
Bist 26
2610 Wilrijk

Neem contact op


Adresgegevens

Akses Verzekeringen
Poststraat 3
1500 Halle