Geverifieerd

Janssen

Introductie:

Vertrouwen is een belangrijk element in ons beroep. Eén van de basisregels om dit vertrouwen te behouden is steeds trachten te handelen volgens de behoeften van onze kliënten.

Voor beleggingen dient het risicoprofiel gerespecteerd te worden. Ook wordt de grootte van de liquiditeit en het rendement onder de loupe genomen. Het fiscale aspect en een mogelijke successieplanning wordt uit de doeken gedaan.

Er dient rekening gehouden te worden met de huidige risico’s, de toekomstige noden en met “keerpunten” in het leven van de kliënt en zijn gezin. Zodoende wordt het product niet door ons naar voren geschoven doch volledig gekozen door dit financieel “onderzoek”. Wij doen de diagnose, de kliënt bepaalt de oplossing.

Ook voor verzekeringen en kredieten wordt deze wijze van aanpak gehanteerd.

Voor een levensverzekering bijvoorbeeld: wat is de verhouding tussen het verzekerd kapitaal bij overlijden en dit bij leven op de einddatum? Welk is het meest optimale fiscale voordeel?
Voor een krediet: wat is de eigen financiële inbreng bij een investering, voor- en nadelen van de kredietformule: wat is de variabiliteit?

Wij geven gefundeerd advies, er worden simulaties ter beschikking gesteld, de beslissing is aan de kliënt.
Verschillend van de grootbanken is het feit dat “de bank” haar belangen niet mag doordrukken, wij zijn er voor U én respecteren uw visie.Voorgestelde verzekeringskantoren

Zakenkantoor Vandebergh
Geverifieerd
Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor. Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, sp...
Kazernelaan 38b
3530 Houthalen


Robyn Verzekeringen
Geverifieerd
 Doelgerichte kennis en ervaring ter beschikking stellen van de klant rekening houdend met volgende kernbegrippe...
Oude Veernestraat 1
8900 Ieper


Verzekeringskantoor Vanlanduyt
Geverifieerd
 Gespecialiseerd en gepassioneerd in en door verzekeringen. Als onafhankelijk ma...
Oude Bruggestraat 19
8750 Wingene

Neem contact op


Adresgegevens

Janssen
Hoogstraat 124
3690 Zutendaal