Geverifieerd

SEKURA Verzekeringen

Introductie:

Een ideaal verzekeringspakket samenstellen is verre van evident. Het begint met het in kaart brengen van uw verzekerings-DNA. U moet weten tegen welke risico’s u zich wilt indekken en vervolgens de beste bescherming daarvoor zoeken.

Bovendien verandert uw levensloop voortdurend, waardoor ook uw verzekeringsbehoefte wijzigt. Op alle scharniermomenten in uw leven is het de uitdaging om bij dat alles niet verloren te lopen in het doorlhof dat de verzekeringswereld is.

Voldoende verzekerd zijn, maar toch niet te veel betalen voor uw premies. Het is een evenwichtsoefening waarmee iedereen worstelt. De waarde van een polis komt echter pas tot uiting als het verzekerde risico zich voordoet. Op dat moment wilt u vooral zo goed mogelijk geholpen worden: geen uitsluitingen waardoor u naast een schadevergoeding grijpt, niet nodeloos lang moeten wachten op een schaderegeling, de schade volledig vergoed krijgen enzovoort.

Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringen vinden wij daarom erg belangrijk.

KBC Verzekeringen SEKURA is uw adviseur en expert in verzekeringen. Wij hebben voor al uw verzekeringsbehoeften een antwoord, volledig gericht op uw noden en we regelen uw schade op een snelle en correcte manier. En we hebben zelfs een aantal exclusieve diensten voor onze trouwe cliënten. Ontdek uw mogelijkheden bij ons op kantoor.

Wij willen uw partner zijn.
 Voorgestelde verzekeringskantoren

Zakenkantoor Tom Beckers
Geverifieerd
Ernest Claesstraat 5
3620 Lanaken


Zakenkantoor VAN REETH  VAN REETH Vastgoed
Geverifieerd
Particulieren, zelfstandigen en kleine KMO's kunnen terecht voor alle vragen over verzekeringen, bank (betaalverkeer,...
Kapellestraat 45
2630 Aartselaar


De Smet M & Co
Geverifieerd
Het kantoor is inmiddels méér dan 100 jaar een referentie op het gebied van verzekeren en bankieren. Wi...
Antoon Catriestraat 10
9031 Drongen

Neem contact op


Adresgegevens

SEKURA Verzekeringen
Kerkstraat 19
3910 Neerpelt