Geverifieerd

VAN BUYNDER MARTENS Bvba

"Verzekeren aan de kant van de klant"

Introductie:

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar ben ik een specialist in verzekeringen en sta ik eerst en vooral aan de kant van de klant.
Het kwaliteitslabel Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar is UW GARANTIE voor keuze, service, en de verdediging van uw belangen … in ALLE ONAFHANKELIJKHEID!
Voor uw zekerheid verbind ik me tot engagementen die door Brocom worden opgelegd en onderschrijf ik de sectorale gedragscode.

Kantoor Van Buynder Martens heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bank- en verzekeringssector en levert persoonlijk verzekeringsadvies.
We bieden volledige verzekeringsoplossingen aan : voor de particulier , voor zelfstandigen en vrije beroepen, voor kleine en middelgrote ondernemingen, voor bedrijven in de bouw- en dienstensector

De meeste van onze klanten wonen in St Gillis Waas, Stekene, St Niklaas en het Waasland. We hebben klanten over heel België.

Wij kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekeringsmarkt. Wij zijn als erkend onafhankelijk kantoor totaal vrij zodat we samen met onze klanten een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod van verzekeringen, leningen en beleggingen.


Rubrieken / diensten:
Autoverzekering Brandverzekering Diefstalverzekering Familiale verzekering Fietsverzekering Honden verzekering Hospitalisatieverzekering Motorrijtuigen Pensioensparen Persoonlijke ongevallenverzekering Pleziervaart verzekering Reisbijstand Tandzorgverzekering Uitvaartverzekering Verzekering huispersoneel


Voorgestelde verzekeringskantoren

Creten
Geverifieerd
Het team Creten staat voor service, kwaliteit en dienstbetoon. Bij ons krijg je nooit een computer aan delijn, ook ni...
Reinpadstraat 26
3600 Genk


LIEKENS - ADMB
Geverifieerd
Diestseweg 7
2440 Geel


Kantoor De Waele bvba
Geverifieerd
Wij heten U welkom in een van onze vestigingen. Voorstraat 40 te 9970 Kaprijke Smishoek 13 te 9185 Wa...
Voorstraat 40
9970 Kaprijke

Neem contact op


Adresgegevens

VAN BUYNDER MARTENS Bvba
Parkstraat 23
9170 SINT-GILLIS-WAAS