Geverifieerd

Akses Verzekeringen

Introductie:

 Akses missie: u staat bij ons centraal

AKSES Groep is uw financieel adviseur en verdedigt uw belangen in alle onafhankelijkheid. Dit laat toe de producten te selecteren die het best passen bij uw noden en wensen. Daarbij gaat bijzonder veel aandacht naar selectie en vorming van onze medewerkers. Met een enthousiast team willen we 100% klantentevredenheid realiseren.

 


Akses doelstelling: u het leven gemakkelijker maken

De verzekerings en financiële wereld biedt vandaag meer mogelijkheden dan ooit. In deze complexe omgeving is het belangrijk de juiste keuze te maken. Onze doelstelling is ondubbelzinnig: ervoor zorgen dat u met ons advies straks financieel comfortabel leeft. Met ons professioneel team, onze partners en ons netwerk van specialisten willen wij u correcte oplossingen, juiste verzekeringen en de beste beleggingen aanbieden.
Terwijl u werkt, onderneemt en geniet, wil Akses uw zorgen overnemen en uw comfort en welvaart verhogen. We doen dat door naar u te luisteren en te achterhalen wat u drijft. U als klant staat daarbij steeds centraal.
Daar gaan we voor.

Voor het AKSES GROEP teamVoorgestelde verzekeringskantoren

Groep Verbaet
Geverifieerd
Groep Verbaet is een bedrijf in volle beweging. Wij hebben als doel om ons binnen de top 20 van de Belgische verzeker...
Koninklijkelaan 74
2600 Berchem


Creten
Geverifieerd
Het team Creten staat voor service, kwaliteit en dienstbetoon. Bij ons krijg je nooit een computer aan delijn, ook ni...
Reinpadstraat 26
3600 Genk


Afimo
Geverifieerd
 Complete service Als klient staat u bij ons centraal. U bent een persoon, een gezicht. Geen nummer.
Pastorijstraat 2
1853 Strombeek-Bever

Neem contact op


Adresgegevens

Akses Verzekeringen
Poststraat 3
1500 Halle