Geverifieerd

VAN BUYNDER MARTENS Bvba

"Verzekeren aan de kant van de klant"

Introductie:

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar ben ik een specialist in verzekeringen en sta ik eerst en vooral aan de kant van de klant.
Het kwaliteitslabel Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar is UW GARANTIE voor keuze, service, en de verdediging van uw belangen … in ALLE ONAFHANKELIJKHEID!
Voor uw zekerheid verbind ik me tot engagementen die door Brocom worden opgelegd en onderschrijf ik de sectorale gedragscode.

Kantoor Van Buynder Martens heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bank- en verzekeringssector en levert persoonlijk verzekeringsadvies.
We bieden volledige verzekeringsoplossingen aan : voor de particulier , voor zelfstandigen en vrije beroepen, voor kleine en middelgrote ondernemingen, voor bedrijven in de bouw- en dienstensector

De meeste van onze klanten wonen in St Gillis Waas, Stekene, St Niklaas en het Waasland. We hebben klanten over heel België.

Wij kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekeringsmarkt. Wij zijn als erkend onafhankelijk kantoor totaal vrij zodat we samen met onze klanten een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod van verzekeringen, leningen en beleggingen.


Rubrieken / diensten:
Autoverzekering Brandverzekering Diefstalverzekering Familiale verzekering Fietsverzekering Honden verzekering Hospitalisatieverzekering Motorrijtuigen Pensioensparen Persoonlijke ongevallenverzekering Pleziervaart verzekering Reisbijstand Tandzorgverzekering Uitvaartverzekering Verzekering huispersoneel


Voorgestelde verzekeringskantoren

DVMB Verzekeringen
Geverifieerd
Wij zijn uw partner in verzekeringen, werken enkel op afspraak en komen tot bij u thuis. Wij bieden alle soorten verzek...
Steenhofstraat 4
3078 Everberg


Van Renterghem & Co
Geverifieerd
 Zakenkantoor van Renterghem ziet het levenslicht in 1964. De stichters zijn het echtpaar Van Renterghem-Vandeke...
Campo-Santoplein 7
9040 Gent


Meeus
Geverifieerd
 Meeùs is een verzekeringskantoor ontstaan uit het samengaan van 3 verzekeringsmakelaars: Meeus Verzekeri...
Plantin en Moretuslei 285
2140 Borgerhout

Neem contact op


Adresgegevens

VAN BUYNDER MARTENS Bvba
Parkstraat 23
9170 SINT-GILLIS-WAAS